Довършителни операции

en
Довършителните операции правят разликата между напечатана визия и готов продукт.
Рязане по контур
След напечатването, много изображения както ролни, така и върху плоскости, изискват изрязване по произволен контур. Дали са ПВЦ стикери, или рекламен дисплей от пенокартон, всички материали могат да придобият желаната от Вас форма.
Ламиниране
В много случаи се налага, напечатаните върху ПВЦ самозалепващо фолио изображения, да бъдат защитени от механични увреждания. Задължително при автомобилната графика и подовите стикери, и пожелателно при всички други приложения на ПВЦ фолио.
Каширане
С появата на машините за директен печат върху плоскости, намаля необходимостта от каширане на напечатано ролно самозалепващо фолио върху някаква плоскост. Въпреки това, каширането все още се прилага особено при плоскости с по-голям или нестандартен размер.
Ушиване и поставяне на капси
Огромна част от външната реклама се изпълнява върху винил (или ПВЦ плат). За да се окачи на съответното място (билборд, фасада, ограда и т.н.), в четирите края на паното се ушиват „джобове” или се правят подгъви, върху които се поставят КАПСИ.
Монтаж
Ако не можете сами да се справите с поставянето на каквото и да е ваше рекламно изображение, върху каквото и да е нещо, където и да е, ние ще го свършим вместо Вас.